Agera d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti po našoj Politici privatnosti. X
Uporedi

Registruj se | Prijavite se Agera internet prodavnica srebrnog nakita

valuta:

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Srebrni nakit je internet prodavnica koja posluje u okviru kompanije Agera d.o.o., u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Uslovima korišćenja definisana su pravila prilikom kupovine koja garantuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

1. Posle prijema narudžbenice putem interenet prodavnice Srebrni-nakit.rs, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Posle potvrde  narudžbenice od strane kupca, narudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da informiše kupca prilikom telefonske potvrde narudžbenice.

Garancija kvaliteta

Interenet prodavnica Srebrni-nakit.rs garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.  U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi i softver su vlasništvo preduzeća Agera d.o.o. ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Agera d.o.o. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na internet sajtu Srebrni-nakit.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Privatnost podataka

Da bismo obradili Vašu narudžbenicu potrebni su nam: ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučiimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

 

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.  Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Pozovite nas Pozovite nas

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 09-17h

011 244-03-38
064 118-84-88

Viber | WhatsApp

Pozovite nas
Akcije
Srebrni prsten PA7124
Srebrni prsten PA7124 - Prstenje

Srebrni prsten PA7124 - je deo naše elegance kolekcije. Ručno završen srebrni prsten sa prelepim kubnim cirkonima u obliku srca, napravljen od izuzetno kvalitetnog srebra 925, kombinovan sa fantastičnim dizajnom.

PREPORUČENA CENA 2.120,00 RSD
Srebrne mindjuše PAS482
Srebrne mindjuše PAS482 - Minđuše

Srebrne mindjuše PAS482 - su deo naše elegance kolekcije. Ručno završene srebrne mindjuše, svetlucavi cvet sa prelepim austrijskim pink cirkonima, napravljene su od izuzetno kvalitetnog srebra 925, kombinovane sa fantastičnim dizajnom.

PREPORUČENA CENA 1.990,00 RSD
Zagarantovan povraćaj novca

Zagarantovan povraćaj novca

Zamena na licu mesta

Zamena na licu mesta

Plaćanje pri isporuci

Plaćanje pri isporuci

Brza<br/> dostava

Brza
dostava

100% Sigurnost plaćanja

100% Sigurnost plaćanja

Na vrh stranice